Tu stii ce trebuie sa faci inainte sa cumperi un elevator auto?

Tu stii ce trebuie sa faci inainte sa cumperi un elevator auto?

Tu stii ce trebuie sa faci inainte sa cumperi un elevator auto?

Conditii instalare elevator auto


Mai jos am raspuns la cele mai comune intrebari despre montajul unui elevator auto.

 

Ce tip de podea este necesară pentru instalarea unui elevator auto?

Toate elevatoarele fixe, indiferent de tip, marcă sau model, necesită o podea de beton pentru a putea fi instalate corespunzător. Cu toate acestea, grosimea podelei și densitatea betonului pot varia în funcție de specificațiile tehnice ale elevatoruluiGrosimea minimă a podelei de beton pe care vei instala elevatorul trebuie să fie de 25 de cm, iar betonul turnat trebuie să aibă o densitate de cel puțin 3000 de psi.

 

Pot instala elevatorul meu deasupra unui subsol?

Pentru a determina dacă poți instala elevatorul achiziționat peste un subsol ar trebui să consulți opinia unui inginer, care va evalua structura clădirii și specificațiile elevatorului, pentru a se asigura că instalarea acestuia nu va genera niciun fel de daune asupra podelei atelierului tău.

 

 

Am nevoie de un strat mai gros de beton în zona în care vor fi instalate coloanele elevatorului meu?

Nu, dacă respecți specificațiile noastre în privința grosimii și a densității podelei de beton din service-ul tău nu va fi nevoie să întărești zona în care vor fi amplasate coloanele elevatorului.

 

 

Cum pot să aflu grosimea podelei din atelierul meu?

Pentru a afla care este grosimea podelei din atelierul tău, folosește o bormașină sau un ciocan rotopercutor pentru a face o gaură în podea și apoi măsoară-i adâncimea.

 

 

Dacă trebuie să înlocuiesc podeaua existentă cu una nouă, cât de groasă ar trebui să fie aceasta?

Grosimea podelei pe care va fi amplasat elevatorul tău trebuie să fie de cel puțin 25 de cm. În cazul în care grosimea podelei din atelierul tău este mai mică de 25 de cm, atunci va trebui să torni doi cuzineți de 1 mc, uniți de o centură de beton de 40 X 50 de cm. Acest amestec de beton va trebui să fie supus la întărire și consolidare timp de 28 de zile, înainte de instalarea elevatorului. 

 

 Cât timp ar trebui să las betonul să se întărească înainte de instalarea elevatorului?

După turnarea stratului de beton va trebui să aștepți timp de 4 zile până la montarea elevatorului tău. Apoi, va trebui să aștepți încă 3 zile până să poți folosi noul tău elevator la capacitatea sa maximă. În total, timpul de așteptarea va fi de 7 zile.

 

 

Aș putea primi o schemă orientativă pentru a face găurile din podea în prealabil?

Nu este recomandat să faci găurile din podea înainte de amplasarea elevatorului. Mai degrabă, ar trebui să folosești găurile din placa de metal de la baza coloanelor drept îndrumar pentru executarea găurilor în care vor intra șuruburile de ancorare ale elevatorului.

 

 

Cât de groasă ar trebui să fie placa de beton pentru un elevator auto exterior?

Dacă elevatorul tău urmează să opereze în exterior, atunci placa de beton pe care acesta va fi montat trebuie să aibă o grosime dublă față de grosimea podelei necesară pentru un elevator auto interior. Astfel, dacă grosimea podelei pe care va fi instalat un elevator interior trebuie să fie de 25 de cm, cea a plăcii pe care va fi amplasat unul exterior trebuie să fie de cel puțin 50 de cm.

 

 

Podeaua din atelierul meu are o mică pantă. Ar trebui să-mi fac griji?

Multe service-uri auto și ateliere de reparații sunt proiectate cu o mică pantă, pentru a îmbunătăți scurgere apei, a uleiului și altor tipuri de lichide. Acest lucru nu este o problemă pentru utilizarea elevatorului, întrucât poți folosi cablurile de sincronizare pentru a ajusta brațele elevatorului, astfel încât ridicarea automobilelor să se facă în mod echilibrat.

 

 

Ce beneficii obții dacă alegi elevatoare profesionale de la Clever-Auto?

Pentru că ținem la calitatea serviciilor noastre, oferim clienților noștri suportul necesar, cât și diferite opțiuni care să constituie un avantaj pentru ei. 

Elevatoarele noastre sunt furnizate direct de la producători renumiți precum REIHMANN, RAVAGLIOLI, MAHA.

 

Oferim opțiune de montaj specializat cu autorizație ISCIR, executată chiar după ce primești echipamentul. 

Toate echipamentele noastre sunt livrate în 24-48 ore, oriunde în țară! Dacă livrarea întârzie, transportul îl suportăm noi! 

 

De asemenea, oferim opțiunea de plată în rate pentru orice echipament, prin programul de rate. 

Desigur, ca orice alt business de încredere, echipa Clever-Auto oferă consultanță de specialitate în alegerea oricărui echipament sau produs, indiferent de suma de plată. 

În cazul elevatorului profesional, din nou spunem că sunt banii tăi și tu decizi cum dorești să îi cheltui, dar îți garantăm că vei cheltui mai puțin dacă plătești mai mult!

 

Dacă ți-am atras atenția, citește și articolul nostru Aparat de echilibrat roți - De ce să alegi utilaje REIHMANN?

 

Dar dacă vrei să fii chibzuit și să faci o investiție bună pentru tine, atunci sună acum și cere o consultație cu un expert Clever-Auto! 

Ei te vor ajuta să iei cea mai potrivită decizie pentru banii tăi!

Telefon : 0758 879 879

Taguri: