Marturiile clientilor

Faptu ca trebe sa platesti toata suma cand plasezi o comanda mi se pare aiurea, mai ales ca nu stii cum sunt echipamentele si daca chiar sunt originale, iar la sume de mii de euro nu te joci. Dar pentru ca aveam nevoie urgenta de un elevator si doar ei m-au asigurat ca transportul ajunge urmatoarea zi de dimineata, am zis ca e un risc calculat. Urmatoarea zi la ora 11 elevatorul era in fata serviceului si pana la ora 2 era deja montat. Pentru asta meritati 5 stele!

Molnar Eugen, 17 sept. 2021

Am primit suport telefonic pe toata perioada colaborarii. Sunt foarte multumit de aparatele primite si sunt sigur ca va fi o colaborare de durata!

Dorotean Bogdan, 22 aug. 2021

Aparatele pentru vulcanizare Reihmann sunt foarte bune si rezistente, isi merita banii. A fost o neintelegere si s-a intarziat livrarea unui singur aparat, dar am sunat inapoi si mi-a fost livrat urmatoarea zi, fara sa achit costul transportului.

Alex Dragonu, 03 aug. 2021

Echipamente foarte bune si montajul cu toate documentele la dosar pentru autorizatie ISCIR. Adevarati profesionisti!

Serban Lucaci, 31 iul. 2021

3 elevatoare cumparate si toate foarte bune. Am fost sceptic pentru ca nu se poate achita la primirea coletului datorita sumei foarte mari de bani care a rezultat. Dar pot spune ca a fost o colabrare foarte buna!

Nagy Janos, 19 iul. 2021

Utilajele au fost livrate si montate fara nicio problema tehnica. Livrarea a durat mai mut de 48 de ore dar produsele sunt ce trebuie.

Cosmin Tatar, 16 iul. 2021

Aparatele reihmann au ajuns cu bine la Valcea! O colaborare foarte buna si comunicare pre si post comanda. Eu sunt un client multumit!

Hintescu Emilian, 06 iul. 2021

Colaborez cu Viorel de multi ani, cand inca nu erau atatia dealeri de utilaje. Intotdeauna a avut rabdare cu mine sa imi raspunda la intrebari si tot timpul am fost multumit de serviciile lui. Un adevarat profesionist!

Codrut Voievodescu, 01 iul. 2021

  Dau 4 stele pentru ca ati spus la telefon ca vine in 1-2 zile  marfa dar soferul a ajuns abia a treia zi dimineata la 8.Macar produsele nu sunt chinezarii ieftine.

Moldovan Alexandru din Suceava, 02 iun. 2021

Nu eram hotarat la ce model de elevator sa  cumpar pentru atelier ,am vorbit de mai multe ori si de fiecare data mi-au raspuns cu calm si rabdare. Am platit si montaj ul pentru iscir,au zis ca vin in maxim 7 zile lucratoare si au venit fix in ziua 7,cica au fost aglomerati.

Marian Gorea din Bacau, 10 mai 2021

De mai bine de 4 ani lucrez cu voi. Am avut nevoie urgenta de un elevator foarfeca, ei au reusit sa grabeasca intregul process si in mai putin de o saptamana aveam elevatorul montat in spatiu. Sunteti foarte buni, se vede ca aveti cunostinte si tehnice si practice pentrut tot ce tine de auto.
Eu sunt unul din clientii foarte multumit!

Vasile Borta din Onesti, 07 mai 2021

Echipa profesionista, produse de buna calitate.

Barbu Dorel, 10 apr. 2021

 am inceput cu niste echipamente second hand la vulcanizare dar dupa ce am cumparat de astea de la reihmann fac mai multe masini,mai ales in sezon iar clientii stau la coada.asta inseamna sa ai echipamente noi faci impresie la clienti.

Ciprian Carp din Bucuresti, 08 apr. 2021

Dupa lungi discutii telefonice am decis sa cumpar de la ei cu credit de la parteneri. Este multa birocratie in spate si zeci de telefoane cu asistenta, plus mult stres, dar in final au acceptat dosarul si am putut cumpara doua elevatoare care au fost livrate in doua zile si montate in 6 ore. Merita colaborarea!

Cimpean Gabriel Ionut, 24 mar. 2021

Ofer 3 stele pentru ca nu se poate plati la livrare!!!Cine a mai facut si legile astea in Romania ca nu poti sa platesti la livrare mai mult de 50 de milioane la firma.....Aveam nevoie urgent de un elevator foarfeca la vulcanizare ca eram in plin sezon.A trebuit sa las tot si sa merg a doua zi dimineata la banca sa pun banii in contul vostru ca sa plece marfa.Macar e bine ca pana seara a ajuns la Buzau,la asta chiar nu ma asteptam.

MD Dan din Buzau, 03 nov. 2020

Prima impresie a fost proasta, mi-au zis la telefon ca este inclus kitul de prindere dar a ajuns fara .Am sunat a doua zi,domnul de la telefon a zis ca  il trimite prin curier. E bine ca nu am platit tot eu transportul (de parca ar fi fost vina mea ) si a ajuns si repede coletul.Bravo,mai greu cu asa oameni in ziua de azi! 

Draghici Ionut Ciprian din Iasi, 10 aug. 2020

Am luat acum 2 ani un set de vulcanizare.Dupa ce a iesit din garantie,masina de echilibrat nu mai echilibra bine dar am sunat si mi-au zis ca trebuie sa ii dau calibrare automata

Gabriel din jud.Vaslui, 05 aug. 2019

De 2 ani merge bine vulcanizarea.Angajatii nu mai fac atatea mofturi pentru ca am luat echipamente bune, chiar daca nu sunt cele mai scumpe.

Szabo Lorand din jud.Covasna, 15 iun. 2019