Distribuitor echipamente service și vulcanizări

 Distribuitor-echipamente-service-vulcanizări

Magazin online specializat în distribuție și consultanță pentru echipamente service auto, vulcanizare și linii ITP complete.

Cu o activitate începută în anul 1994 și cu o vastă experiență în colaborările B2B, Clever-Auto este astăzi un lider pe piața de utilaje și echipamente speciale în domeniul auto.

Furnizăm soluții complete pentru clienții care doresc să își dezvolte afacerea și să își crească profitabilitatea cu echipamente auto profesionale și conform celor mai înalte standarde de performanță.

Prin serviciile Clever-Auto beneficiezi de:

  • Flexibilitate în colaborare

Înțelegem nevoile clienților noștri și cunoaștem cât de prețios este timpul în afaceri. Suntem flexibili și păstrăm o legătură personalizată în colaborările noastre

  • Diversitate în produse

Îți prezentăm un catalog complex de produse și echipamente speciale dedicate tuturor necesităților tale pentru a beneficia de o organizare completă a spațiului auto

  • Complexitate în soluții

Analizăm în detaliu necesitățile clienților noștri și venim cu soluții personalizate atât în produse, cât și în servicii pentru a contribui la productivitatea afacerii lor.


montaj-autorizat-elevator-auto

Oferim servicii de montaj profesional pentru toate echipamentele achiziționate

Pentru noii antreprenori, care vor să își dezvolte cariera în înființarea unui service auto, stație vulcanizare sau linii ITP complete, specialiștii noștri oferă consultanță administrativă pentru înființarea activității și asistență în alegerea utilajelor.

Pentru a fi siguri că soluțiile noastre pot fi puse în aplicare fără probleme, echipa noastră de profesioniști îți poate asigura transportul, montajul, autorizarea, instruirea personalului și configurarea corectă utilajelor furnizate.


showroom-echipamente-vulcanizări-brasov

Produsele și serviciile Clever-Auto se adresează tuturor clienților care activează în domeniul auto.

Ne dedicăm activitatea pentru a ne mulțumii clienții și o facem cu plăcere! Ne propunem să fim cu adevărat de ajutor pentru colaboratorii noștri și să contribuim la rezultate de succes în afaceri, astfel că suntem deschiși întotdeauna la noi provocări.

Suntem aici pentru a-ți oferi informații importante și pentru a te ghida spre alegerea ideală pentru tine.

Dacă vrei să ne cunoști și să beneficiezi de o discuție interesantă și benefică pentru afacerea ta, poți oricând să contactezi echipa de profesioniști Clever-Auto!

Te așteptăm să ne vizitezi în showroom-ul nostru din Brașov, Str. Nicolae Labis nr. 54C.

Contactează-ne pentru mai multe detalii! Telefon: +40 758 879 879