De ce Clever-auto.ro?

De ce Clever-auto.ro?

        Cand ai cumparat ultima data un produs sau un echipament cu o valoare mai mare de cateva mii de lei ? sau de cateva zeci de mii de lei ? Mmm? .... Persoana de la care ai cumparat ( sau magazinul de la care ai cumparat) te-a mai sunat după aceea sa se asigure ca iti este util produsul/echipamentul ? Că te ajuta sa iți rezolvi problema pe care îți doreai sa o rezolvi?   NU ????

Pentru asta a aparut Clever-auto.ro

Suntem Primul Magazin cu Echipamente pentru Service-uri Auto, Vulcanizari, Geometrii roti și ITP care ajută și învață clientul cum să își folosească echipamentele și să profite la maxim de toate beneficiile și functionalitatile echipamentelor , la adevărata lor valoare.

Hai sa îți spun cum facem noi: Clientul ne suna, ne spune ce problema are și ce vrea sa rezolve, noi îi oferim 2-3 posibile variante pentru rezolvarea problemei respective.Clientul alege ce i se potrivește mai bine, plasează comanda, o plătește apoi o livram in 24-48 de ore oriunde in tara.Dacă nu ajunge în timpul promis , plătim noi transportul. După ce echipamentele au fost livrare și le montam ( după caz) stabilim de comun acord cand și cum sa ne auzim la telefon  sau sa ne vedem la sediul clientului pentru a arăta cum sa fie folosite corect  astfel încât să profite la maxim de toate beneficiile și functionalitatile echipamentelor, ca la randul sau sa aibă și el clienți multumiti care sa îl recomanda la alți clienți și să își recupereze in cat mai rapid investiția în echipamente iar noi la randul nostru sa fim recomandati.

Eu zic ca așa e câștig-câștig! Sună acum pentru o consultanta personalizată 0758879879

Taguri: